Om oss

Åke Olsson - Kardiolog

Mats Eriksson - Endokrinolog, professor


Vi ser på din hälsa ur ett helhetsperspektiv

Välkommen till oss på Akardo - en klinik med legitimerade läkare som ser på människors hälsa ur ett helhetsperspektiv. Detta innebär att vi behandlar sjukdomsbesvär genom att hitta underliggande orsaker till ohälsa och sjukdom. Dessutom hjälper vi dig att förebygga ohälsa redan innan sjukdom eller andra problem uppstår.

Vårt arbete är givetvis baserat på vetenskap och evidens, en vidareutveckling av dagens konventionella medicin. Vi använder analyser av blodprover, vitaminer, mineraler, fettsyror med mera för att kunna korrigera obalanser, inflammationer och infektioner som kan skapa ohälsa och samtidigt förbättra energi och hälsa.

Fräscha och modernt utrustade lokaler

Mottagningen öppnade för ett tiotal år sedan och har sedan dess utvecklats högkvalitativt. Vi utför och levererar våra tjänster i fräscha och modernt utrustade lokaler på Södermalm i Stockholm. Priserna är höga eftersom att vi inte har regionavtal.

Beroende på vad ärendet gäller kommer du få träffa olika läkare. Mats är professor i endokrinologi, det vill säga specialist inom allt som rör invärtesmedicin, mag- och tarmsjukdomar samt kolesterolomsättning. Åke är en mycket erfaren hjärtläkare och har specialiserat sig inom hjärtsvikt, förmaksflimmer, blodfetter och vård efter hjärtinfarkt. Han är även specialist inom internmedicin.

Vi hjälper privatpersoner att optimera hälsan och erbjuder även hälsokontroller till företag. Låt dina anställda kontrollera hälsan hos oss, det finns mycket att vinna på det.

Vi är noga med patientsekretessen

Vi innehar en ansvars- och patientförsäkring som täcker personskador. All vår verksamhet utförs enligt gällande lagstiftning.

Vi är även mycket noga med patientsekretessen, något som centralt inom all läkarvård. Vi för journal över alla genomförda konsultationer, provtagningar och analysresultat. All information om våra patienter omfattas av sekretess enligt svensk lag.

Specialister på funktionsmedicin